Greyhills

Labrador en Grote Grijze Keeshonden kennel

Wie zijn wij.

Wij zijn Jackolien, Erik, Jochem en Noah.

Ik had vroeger een Labrador thuis (zonder stamboom). Toen ik ging samenwonen heb ik mijn moeder een grote grijze Keeshond gegeven en heb ik de labrador meegenomen. Later hebben we samen een gele labrador reu erbij gekocht. De kees van mijn moeder had een stamboom en met haar ben ik begonnen met showen. Ze deed het goed op show en toen volgde de volgende stap, kennel Greyhill’s werd opgericht. 21 jaar geleden hebben we ons eerste nestje gefokt. Bij onze keeshonden hebben we altijd een labrador reu gehad omdat het trainen en het zwemmen zo ontzettend leuk is.

Helaas overleden er een aantal honden snel achter elkaar (ouderdom) en heeft het even geduurd voordat er naar nieuwe honden werd gezocht. Maar het ging toch kriebelen en er kwam een nieuwe labrador omdat we niet compleet waren. Dit werd een meisje, onze lieve en soms ondeugende Trouble. We wilden geen reuen meer bij onze dames.  En dat was geen verkeerd besluit. We zijn erg blij met haar. Onverwachts overleden er voor ons nog eens 2 keeshonden na elkaar en toen hadden we ineens nog maar 2 honden over. Dit voelde niet goed en op de show in Rotterdam zagen we Kiwi. Die vonden we heel mooi en zo lief. Zij werd de moeder van onze Lulu. Dit is ook een lieve, grappige, ondeugende en zeer bijzondere dame.  Na een aantal jaar geen nestje gefokt te hebben ging ook dat weer kriebelen en hebben we het fokken weer opgepakt. In 2017 ons eerste labrador nest. In 2018 een nestje van Lulu en in 2019 Trouble haar 2e nest. Na een succesvol nestje in 2020 van Willow en enkele jaren zonder pups is het nu tijd voor een nestje met Harley.


We hebben 2 zonen gekregen. En we zijn gelukkig dat zij ook de liefde voor honden en showen delen. Jochem heeft zich met de juniorhandling jaren achtereen voor de Winner gekwalificeerd. Hij wordt regelmatig gevraagd om honden voor andere mensen te showen. Ook Noah heeft succes gehad met juniorhandling. Hij zat regelmatig bij de top 5 op de shows. Nu showt hij professioneel veel verschillende honden

Wij vinden het belangrijk om met gezonde honden te fokken. Bij de labrador hebben we alle vereiste gezondheidsonderzoeken gedaan. Ook bij de keeshond hebben wij hd en ed foto’s gemaakt en oogonderzoek gedaan. Wij doen er alles aan om gezonde honden te fokken.  Wij vinden het erg belangrijk dat onze pups goed gesocialiseerd zijn als ze naar hun nieuwe eigenaren gaan.

E-mailen
Bellen